Svenska, English Facebook

Välkommen till Golf i Norrköping

Södra Hotellet

Södra Hotellet är ett familjedrivet företag inrymt i en av de gamla paradvillorna vid Södra Promenaden, Norrköpings riksbekanta boulevard.

Nära till såväl flygplats som till tåg och fjärrbussförbindelser. Här finns också möjlighet till fri parkering i anslutning till hotellet.

100 m till Centralbadets äventyrsanläggning.

Här finns en genuin hemkänsla, en lugn och avkopplande miljö alldeles i city.
På mindre än fem minuter promenerar du (lugnt och värdigt) till stadens centrum.

Rummen har alla bekvämligheter: Dusch, WC, hårtork, TV med satellitkanaler samt trådlöst internet. Hotellet har även en gästdator så att Du kan kolla Din korrespondens under vistelsen.

I vår gillesal kan Du också koppla av med ett parti biljard, bastu eller en stund på motionscykeln för att sedan avsluta det hela med en helande session i vår massagestol.

Ta gärna med Dig en kopp kaffe ut i vår trädgård och njut av solen.

Hotellet är rökfritt och ”Grönt Hotell” sedan 13 år tillbaka.

Hjärtligt Välkommen!

Add favorite

Kontakt

Telephone: 011-25 35 00
Webbplats: www.sodrahotellet.se

Adress

Södra Promenaden 142
602 31 Norrköping

Vägbeskrivning

Från söderköping: E 22 mot Norrköping, Södra Promenaden ligger alldeles efter du passerat Norrköpings Sporthall och Centralbadet. Från Stockholm: sväng av E4 in mot centrum. När du kommer till järnvägsviadukten, åk vidare på E 22 genom stan så hittar du hotellet där Östra Promenaden slutar. Från Linköping: Ta av E4 mot centrum så är du strax inne på Södra Promenaden.