KONTAKTA OSS ELLER BLI KONTAKTAD

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL DU GÖRA EN GRUPPBOKNING (SÄLLSKAP ÖVER 10 PERSONER), TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG, VI FINNS HÄR FÖR DIG!
RING OSS: 011 - 15 50 00
SE VÅRA ÖPPETTIDER HÄR
FÖR KONTAKT UTÖVER ÖPPETTIDERNA:
Maila: [email protected]
NUMMER TILL GOLFBANOR OCH HOTELL

Ingelsta Golfklubbs bana består av en fin blandning av park- och skogs
» Mer om banan

Söderköpings Golfklubb består av 27 vackra, utmanande och omväxlande h
» Mer om banan

I naturskön miljö erbjuder Norrköpings GK en 18 håls park- och skogsba
» Mer om banan

27 hål och 9 korthål. Drivingrange, golfshop och övningsfält. En gröns
» Mer om banan

I naturskön miljö erbjuder Norrköpings GK en 18 håls park- och skogsbana, bra drivingrange och övningsområde med korthål, välsorterad golfshop och en restaurang med dagens rätt varje dag.

Norrköpings GK är en av landets äldsta klubbar, bildad redan 1928. Klubbens tredje och nuvarande bana togs i bruk 1967 och är belägen ca 5 minuters bilresa från centrala Norrköping vid Klinga.

Banan har under de senaste åren genomgått flera förbättringar, och håller en hög klass, vilket både tävlande och motionärer har framfört.

En inte allt för lång par 73, där utmaningarna till stor del ligger kring och på de ofta upphöjda greenerna. Råkar man hamna utanför fairways kan man njuta av flera historiska platser och låta tankarna gå till många spännande händelser.

Hela området vid golfbanan är känt som ett stort hällristningsområde. Intill ligger Herrebro, Själf och Himmelstalund där såväl toppmoderna sportanläggningar som urgamla hällristningar kan beskådas.

På banan känner man närheten till historien främst genom de flerhundraåriga ekarna som finns strategiskt placerade på flera hål. Bland ekarna i banans utkant kan man se både offerbrunn  och en fornborg som skilde Svear och Götar från varandra.

De gamla ankringsplatserna för vikingaskeppen vid stranden av sjön Blå Vom kan man inte längre se i verkligheten, men fantasin sätter inga gränser…

 Golfpaket!

Kontaktuppgifter
Norrköpings Golfklubb
Alsätersvägen 40
605 97 Norrköping

Tel:
011-15 82 40
Hemsida: www.ngk.nu